Er billedkunst, dansk og engelsk i overbygningen lige dig?

Hvis du drømmer om at være med til at skabe et godt og bærende ungdomsfællesskab – både fagligt og socialt – så er du lige ved at være havnet det rigtige sted.

Vi på Halsnæs Lilleskole ønsker os en faglig skarp lærer, der kan engagere, motivere og begejstre vores nysgerrige og skønne overbygningselever. Derudover er det vigtigste for os, at du har lyst til at skabe skoleglæde, faglig nysgerrighed og trivsel.

Vi er i gang med at udvikle vores projektbaseret undervisning, og du vil blive en del af et kollegialt udviklingsarbejde med masser af spændende samarbejder og prøvehandlinger. Vi har ligeledes i år sat os for, at vores skemaer skal være mere fleksible, så du vil også i dit team få gode muligheder for at tilrettelægge undervisning og læring i rammer, der ikke strammer.

Vi ønsker os, at du er:

• uddannet billedkunstlærer eller har anden relevant uddannelse, da vi har billedkunst som obligatorisk prøvefag i 8. klasse
  • har erfaring med at føre til afgangsprøve i dansk og billedkunst, og hvis ikke, at du har mod på at lære det
  • god til relationer – både med elever, kollegaer og forældre
  • en stærk klasserumsleder
  • en god teamplayer
  • ambitiøs på både egne og elevers vegne
  • vild med at være klasselærer
  • faglig og pædagogisk nysgerrig

Vi har:

• motiverede, dygtige og imødekommende elever med lyst til læring
  • engagerede, søde, sjove og fagligt skarpe kolleger
  • en opbakkende og engageret forældregruppe, der gerne bidrager
  • en skole med stor mulighed for medindflydelse og nytænkning – ikke langt fra tanke til handling
  • tæt teamsamarbejde og god tid til at være klasselærer
  • mentorordning for nye ansatte og nedsat timetal til nyuddannede lærere

Om skolen

Vi er ikke kun ambitiøse med elevernes faglige, sociale og personlige udvikling. Vi holder også stædigt fast på, at meningsfulde relationer i trygge rammer er en forudsætning for at lykkes.

Vi er 30 medarbejdere og knap 190 elever fordelt på ti klasser fra 0. til 9. klasse. Vi har SFO, klub og en økologisk madordning, hvor eleverne hjælper til.

Derudover indgår vi som en aktiv del af et stærkt lokalfællesskab i vores lille hjemby, Torup, mellem Frederiksværk og Hundested. Tæt på både skov og hav, men alligevel kun godt en times kørsel fra København. Vi har også Dyssekilde station næsten lige ved siden af skolen.

Halsnæs Lilleskole har tre bærende pædagogiske søjler:

• Projektbaseret undervisning
  • Udeskole/åben skole
  • Social læring og relationsarbejde

Det, der knytter det hele sammen er, at vi gør det i fællesskab på kryds og tværs, store og små, fra tidligt til sent og i sol og regn.

Lyder ovenstående som lige noget for dig, er du mere end velkommen til at kontakte skoleleder, Susanne Løkke, på telefon 2177 0883 eller på mail post@halsnaesskolen.dk for at høre mere om skolen og jobbet, inden du søger. Vi inviterer dig også meget gerne på en kop kaffe og en rundtur.

Vi holder samtaler løbende, men vi skal have modtaget din ansøgning på mail post@halsnaesskolen.dk inden torsdag d. 20. juni 2024 kl. 15.00.

Vi glæder os til at høre fra dig!