Super Fede Ordning

Halsnæs Lilleskole har også en SFO. Den åbner hver dag, når skolen slutter, og har åbent til klokken 17 mandag til torsdag, fredag lukker SFOen kl 16. SFO'en holder til i skolens klasseværelser. I praksis er børnene ofte udenfor i vores fantastiske have eller i gården.
Vi vægter fri leg højt, da vi oplever at børn i dag skal honorere mange krav, men der er fastlagte aktiviteter hverdag som børnene kan deltage i. Vi bygger de voksenstyrede aktiviteter i SFOén op om principperne i skolens 3 ben: Udeliv, projektarbejde og social træning og SFOén er på den måde en naturlig fortsættelse af meget af det der sker i skoletiden.

SFO'en er for alle elever på skolen.
De større børn har dog mulighed for at være i deres eget "klublokale" hvor SFOens ansatte dagligt arrangere et særlige aktiviteter for den gruppe børn.
 SFO'en er lukket i skoleferierne, vi har dog Sommer-SFO den sidste uge før skolestart, fra kl. 8 - 16.