De aktive forældre

Som forælder på Lilleskolen får du en enestående mulighed for at få indflydelse på dit barns hverdag. Men at være forælder medfører også krav om deltagelse. Vi tror, at det er godt for både børn, forældre og skole, at forældrene deltager i børnenes hverdag. Derfor har vi blandt andet 'fredagsforældre' i SFO'en, pædagogiske dage og arbejdsdage. Se evt. folderen 'forælder på Halsnæs Lilleskole'.

Skolen har en forældreforening, der blev stiftet den 15. maj 2000 - før skolen var en realitet. For at have barn på venteliste eller i skole, skal man være medlem af forældreforeningen. Det koster 150 kroner om året. Du kan også melde dig ind i forældreforeningen, hvis du blot ønsker at støtte skolen.

Man melder sig ind i forældreforeningen ved at indbetale 150,- kr. til Lokalbanken reg.nr. 6301 konto nr. 2013711  Du kan også henvende dig til skolens kontor og få tilsendt et girokort.