Spring til indhold

Kreativ underviser til vores storeteam søges


Brænder du for at undervise alternativt, kreativt og dannende. Kan du tænke din undervisning helt ud af boksen – ja, ud af klasseværelset og gerne helt ud i naturen?  Er du god til at samarbejde og arbejde på tværs af fag og klassetrin?  Ser du relationer og fællesskab, som de vigtigste parametre i læring og trivsel  – så er Halsnæs Lilleskole stedet for dig!  Du har måske allerede kendskab til lilleskole-kulturen og kan se dig selv som en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi løfter i flok ud fra skolens grundlæggende pædagogiske værdier og børnesyn.

Det kan du se mere om på vores hjemmeside: www.halsnaesskolen.dk

 Vi søger en lærer til en 32 timers stilling, der:

– har en fagkombination der dækker et eller flere af følgende fag: Musik, dansk, kulturfag og naturfag.

– kan indgå naturligt i nærværende relation til eleverne.

– har erfaring med at undervise i overbygningen.

– kan indgå produktivt i et selvstyrende team.

– er fagligt ambitiøs og engageret.

Vi ønsker stillingen besat pr. 1.1.2023 eller efter aftale. Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte skoleleder Per Schantz på 40228533. Har du lyst til at komme og besøge os i forbindelse med din ansøgning, skal du være meget velkommen.

 Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Ansøgning med bilag skal sendes til post@halsnaesskolen.dk, så vi har den senest søndag d. 27.11.2022 og samtaler finder sted tirsdag d. 29/11 2022.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Halsnæs Lilleskole søger 2 pædagogmedhjælpere, 20 timer.


Halsnæs Lilleskole søger 2 pædagogmedhjælpere til to stillinger på hver 20 timer pr. 1/1 2023 (eller efter aftale). Du har base
i fritidsdelen, men skal også bidrage ind i skolen. Din arbejdstid vil primært ligge om eftermiddagen fra kl. 12-16.30.

Du har måske allerede kendskab til lilleskole-kulturen og kan se dig selv som en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi løfter i flok ud fra skolens grundlæggende pædagogiske værdier og børnesyn. Det kan du se mere om på vores hjemmeside: www.halsnaesskolen.dk.

Du er en tydelig og anerkendende voksen, der er god til at skabe gode relationer til børnene. Du er god til at kommunikere både i skrift og tale. Du er initiativrig og brænder for at lave aktiviteter og du skal elske udeliv, da vi er meget ude hele året rundt. Du skal have lyst til i tæt samarbejde med gode kollegaer at udvikle og udbygge fritidsdelens aktiviteter, så vi i fællesskab skaber verdens bedste fritidsordning med børnene i centrum.

Ansøgningsfrist d. 25/11 2022 og samtaler mandag d. 28/11 2022. Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte leder af SFO/klub Jane Søborg på tlf. 23476875 eller skoleleder Per Schantz på 40228533. Har du lyst til at komme og besøge os i forbindelse med din ansøgning, skal du være meget velkommen.

Ansøgning med bilag skal sendes til post@halsnaesskolen.dk

Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Kontakt:

Hovednummer: 47 98 88 83

SFO: 40 18 99 83

Skoleleder: 40 22 85 33

Adresse

Hågendrupvej 6, Torup

3390 Hundested

post@halsnaesskolen.dk