Halsnæs Lilleskole søger pædagogisk ildsjæl

Halsnæs Lilleskole søger en uddannet pædagog til en 30 timers stilling. Du har base
i fritidsdelen, men skal også bidrage ind i skolen. Din arbejdstid vil primært ligge om
eftermiddagen fra kl. 12-17.

Du er en erfaren pædagog, der ved hvem du er og hvad du står for. Du giver af dig selv i dit
arbejde og du er her for at gøre en forskel.

Du har måske allerede kendskab til lilleskole-kulturen og kan se dig selv som en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi løfter i flok ud fra skolens grundlæggende pædagogiske værdier og børnesyn. Det kan du se mere om på vores hjemmeside: www.halsnaesskolen.dk.
Som pædagog skal du besidde et højt fagligt niveau, have interesse og gerne erfaring i at arbejde med børn i aldersgruppen 5-9 år og 9-14 år.

Du er en tydelig og anerkendende voksen, der er god til at skabe gode relationer til børnene. Du er god til at kommunikere både i skrift og tale. Du er initiativrig og brænder for at lave aktiviteter og du skal elske udeliv, da vi er meget ude hele året rundt. Du skal have lyst til i tæt samarbejde med gode kollegaer at udvikle og udbygge fritidsdelens aktiviteter, så vi i fællesskab skaber verdens bedste fritidsordning med børnene i centrum.

Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte leder af SFO/klub Jane Søborg på tlf. 23476875 eller skoleleder Per Schantz på 40228533. Har du lyst til at komme og besøge os i forbindelse med din ansøgning, skal du være meget velkommen.

Ansøgning med bilag skal sendes til post@halsnaesskolen.dk, så vi har den senest søndag d. 24. april. Samtaler finder sted tirsdag d. 26. april.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning