Halsnæs Lilleskole søger pædagog og to medhjælpere til SFO/ fritidsklub

Vi søger 3 engagerede medarbejdere til vores fantastiske SFO og fritidsklub.

Halsnæs Lilleskole ligger i smukke, grønne omgivelser med fokus på det gode børneliv, gode relationer, udeliv, spændende aktiviteter og fællesskab som omdrejningspunkt. Du bliver en del af en lille skole, hvor vi løfter i flok og hvor tillid, fællesskab, gode relationer, projektbaseret læring, udeskole og humor vægtes højt. Det er vigtigt, at du kan se dig selv i skolens værdier, som du kan læse mere om på www.halsnaesskolen.dk. Her kan du også finde uddybende information om stillingerne.

Vi søger 3 medarbejdere, der alle brænder for at arbejde med børn og din arbejdstid vil primært være om eftermiddagen.

I overskrifter søger vi følgende:

Pædagog 30 timer i vores SFO  - du er uddannet pædagog med erfaring i aldersgruppen 5-9 år, du er stærk i relationen, dialog og kommunikation. Du besidder et højt fagligt niveau og er stolt af dit arbejde. Er du god til det kreative og brænder for genbrug, naturmaterialer og bæredygtighed er det et plus.

Pædagogmedhjælper 20 timer i SFO – du skal have lyst til at arbejde med børn, du er måske allerede erfaren, du er gerne et kreativt menneske med interesse for udendørs aktiviteter og måske har du en særlig interesse, som du brænder for at lave med børnene.

Pædagogmedhjælper i vores fritidsklub 20 timer – du har lyst til at arbejde med de lidt større børn, har måske erfaring i forvejen og kan være med til at skabe en tydelig ramme og god stemning i hverdagen. Du står gerne for spændende aktiviteter og måske har du noget særligt som du brænder for. Vi har klubture et par gange om året, så du skal også have lyst til det. Det foregår primært eftermiddag/aften.

Både SFO og klub arbejder tæt sammen omkring børnene og laver ugen igennem et væld af aktiviteter kombineret med masser af frisk luft og udeliv i vores grønne omgivelser.

I mødes året igennem til fælles møder i teamet og I har også kontakt til lærerne omkring de børn, som I arbejder med i hverdagen.

Stillingerne er alle med tiltrædelse 1. august 2020 eller efter aftale. Ansøgning sendes til post@halsnaesskolen.dk, og ansøgningsfristen er fredag d. 19. juni kl. 12.00. Der afholdes samtaler i uge 26.

I forbindelse med din ansøgning, er du meget velkommen til at besøge skolen. Aftale om besøg og yderligere information får du ved at kontakte SFO/klubleder Jane Søborg på 23476875 eller jane@halsnaesskolen.dk.