Åbn Søgning

KREATIV UNDERVISER I KULTURFAG OG NATURFAG SØGES

- Årsvikariat 32 timer med mulighed for forlængelse

Er du træt af målstyret undervisning og brænder du for at undervise alternativt, kreativt og dannende? Tror du på at elever er mere end bare et tal og at dannelse er meget mere end standpunktskarakterer og testresultater? Kan du tænke din undervisning helt ud af boksen - ja, ud af klasseværelset og gerne helt ud i naturen? Er du god til at samarbejde og arbejde på tværs af fag og klassetrin? Ser du relationer og fællesskab, som de vigtigste parametre i læring og trivsel  - så er Halsnæs Lilleskole stedet for dig! 

Du har måske allerede kendskab til lilleskole-kulturen og kan se dig selv som en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi løfter i flok ud fra skolens grundlæggende pædagogiske værdier og børnesyn. Det kan du se mere om på vores hjemmeside:www.halsnaesskolen.dk. Vi søger en kulturfags - og naturfagslærer til vores storeteam (6. -9. klasse) - og gerne med erfaring i at undervise i dansk og evt. idræt, men det er ikke et krav. 

Det er et årsvikariat, så du vil være ansat på 32 timer i hele skoleåret 22/23. Herefter vil der være mulighed for forlængelse i en fast deltidsstilling (ca. 25 timer) eller mere, hvis det er muligt.  Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte skoleleder Per Schantz på 40228533. Har du lyst til at komme og besøge os i forbindelse med din ansøgning, skal du være meget velkommen.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Ansøgning med bilag skal sendes til post@halsnaesskolen.dk, så vi har den senest fredag d. 24. juni 2022. Samtaler finder sted mandag og tirsdag i uge 26.

 Vi glæder os til at modtage din ansøgning