Åbn Søgning

1 - 2 FULDTIDSLÆRERE SØGES

Brænder du for at undervise alternativt, fagligt bredt og dybt, kreativt og dannende. Kan du tænke din undervisning helt ud af boksen - ja, ud af klasseværelset og gerne helt ud i naturen?  Er du god til at samarbejde og arbejde på tværs af fag og klassetrin?  Ser du relationer og fællesskab som de vigtigste parametre i læring og trivsel  - så er Halsnæs Lilleskole stedet for dig!  Du kan se dig selv som en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi løfter i flok, har øje for hinanden og brænder for at udvikle og udfolde skolens grundlæggende pædagogiske værdier og børnesyn.  Det kan du se mere om på vores hjemmeside:www.halsnaesskolen.dk

Vi søger ikke en lærer til et specifikt trin - vi søger bare den rette lærer til vores lærerkollegium, og vi er fleksible i forhold til dine kvalifikationer. 

 Vi søger en til to fuldtidslærere, der

- har en fagkombination som dækker et eller flere af følgende fag: Fysik/kemi, dansk, matematik, naturfag eller N/T, billedkunst, kulturfag (samfundsfag og historie). 

- kan indgå naturligt og nærværende i relationen til eleverne.

- kan indgå bidragene i et selvstyrende team.

- er faglig ambitiøs og engageret.

Vi tilbyder et job med høj grad af selvbestemmelse, kollegial vejledning og teamsamarbejde. 

Vi ønsker stillingen besat pr. 1.8.2023 eller efter aftale. Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte konstitueret skoleleder Susanne Løkke på 27851810

Har du lyst til at komme og besøge os i forbindelse med din ansøgning, skal du være meget velkommen.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Ansøgning med bilag skal sendes til post@halsnaesskolen.dk, så vi har den senest mandag d.12.6.2023 og samtaler finder sted mandag d. 19/6 2023. Ansættelsessamtalerne vil delvis være case-baserede - det vil sige at dem der indkaldes til samtale, i samme ombæring (altså et par dage inden selve samtalen) vil modtage en case, som man skal komme med et løsningsforslag til under samtalen. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.