Åbn Søgning

Skoleleder

Vil du lede en gruppe entusiastiske og velfunderede lærere? Er du begejstret for lilleskoleverdens måde at drive skole på? Og har du lyst til at tage tøjlerne på en fantastisk lilleskole, hvor forpligtende fællesskaber, traditioner og en sund kultur er omdrejningspunktet i skoledagene? Så er det sikkert dig, vi leder efter.

Om skolen

Halsnæs Lilleskoles værdier og omverdensforståelse er bygget ind i den pædagogiske og didaktiske tilgang gennem tre bærende principper.
Udeskole som egentlig pædagogisk metode. Vi åbner undervisningsrummet ud mod først og fremmest naturen, men i høj grad også kulturmiljøer og samfundslivet mere bredt.
Projektbaseret undervisning der giver mulighed for at komme i dybden og bredden med et tema ved at angribe det gennem mange forskellige vinkler, fagligheder og udtryksformer.
Social læring og relationsarbejde i forpligtende fællesskaber, hvor tryghed og rummelighed udgør fundamentet for, at vi lykkes med det, vi vil: At udvikle frie og selvstændige mennesker med engagement, dømmekraft og solide sociale kompetencer.

Skolen har ti klasser fra 0. til 9. og opererer med et klasseloft på 22 elever. Der er en fritidsdel med SFO, og klub fra 0.-6. kl. Vi har desuden en økologisk madordning med stor opbakning. Og så indgår vi som en aktiv del af et stærkt lokalfællesskab i vores lille hjemby Torup mellem Frederiksværk og Hundested.

Om vores nye leder

Som leder på Halsnæs Lilleskole bliver du en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi løfter i flok, har øje for hinanden og brænder for at udvikle og udfolde skolens grundlæggende pædagogiske værdier og børnesyn. Det kan du se mere om på vores hjemmeside: www.halsnaesskolen.dk.

Med værdierne som kompas skal du sætte kursen, så både børn, forældre, medarbejdere og omverdenen, ved hvor vi vil hen. Og så skal du evne at holde retningen med en sikker hånd på roret.

Vi forventer, at du:

  • Har hjertet på rette sted
  • Hviler i en stærk pædagogisk faglighed
  • Har erfaring med ledelse og forstår værdien af tillid, anerkendelse og empati
  • Trives i en flad struktur med kreative og frihedssøgende kollegaer
  • Formår at sikre en økonomisk og social ansvarlig drift

Derudover er det en fordel, hvis du:

  • Har erfaring fra lilleskoler/frie grundskoler
  • Har en særlig plads i hjertet for det praktiske og musiske
  • Er god til at kommunikere på såvel skrift som i tale

Ansøgningsfrist og samtaler

Ansøgningsfristen er den 21. september 2023. Første samtale afholdes 11. oktober og evt. anden samtale 23. oktober 2023.

Ønsket opstart omkring 1. december/1. januar. Men vi venter gerne på den rette.

Kontaktinformation

Har du spørgsmål til stillingen eller skolen, er du velkommen til at kontakte konstitueret skoleleder Susanne Løkke. Du er også meget velkommen til at besøge skolen, vi kan kontaktes på 4798 8883.

Sådan ansøger du

Vi beder dig om at sende din ansøgning og CV via mail til: bestyrelsen@halsnaesskolen.dk
I emnefeltet bedes du skrive: ”Ansøgning – Skoleleder”.

Vi glæder os til at høre fra dig.