Halsnæs Lilleskole søger ny skoleleder

Lilleskole med vokseværk søger en synlig, engageret og fagligt kvalificeret leder til at sikre skolens fortsatte udvikling.

Skolen har ca. 150 elever og 28 dedikerede medarbejdere med godt sammenhold, som glæder sig til at tage imod en ny leder. Skolens grundindstilling er, at børn lærer bedst, når de trives og oplever sig selv i en meningsfuld sammenhæng. Det er den filosofi, der helt konkret definerer vores daglige arbejde, så skolens børn kan vokse fagligt og menneskeligt. Skolen har en særdeles velfungerende SFO og klub, og prioriterer dette højt.

Undervisningen bygger på tre ben: projektorienteret undervisning, social læring og udeliv. Børn lærer forskelligt, og den varierede undervisning stimulerer forskellige typer af børn. Vi mener ikke, at flere timer giver mere eller bedre læring, og vores skoledage er derfor kortere end i folkeskolen.

Vi har som skole tydelige forventninger til børn og forældre som aktive medspillere i fællesskabet. Som lilleskole stræber vi efter et aktivt og tillidsfuldt partnerskab mellem medarbejdere og forældre. Vi har et ganske højt niveau af forældreaktivitet.

Siden 2001 har Halsnæs Lilleskole haft til huse på den gamle Dyssekildegaard i Torup. Vi begyndte med 12 børn. Nu har vi ca 150 elever fordelt i 0.-7. klasse, og udbygning af skolen med 8. og 9. klassetrin er startet. Den første 8. klasse starter i august 2018. Springet til at blive en grundskole med udskoling og afgangsprøver er en af de vigtige opgaver, som ligger på den nye skoleleders bord fra første dag.

Den kommende skoleleder for Halsnæs Lilleskole får en dygtig og engageret medarbejderstab, en aktiv forældregruppe, en vågen bestyrelse og indflydelse på valg af ny viceskoleleder.

Kan du se dig selv som skolens nye leder?

Du har en solid skolefaglig baggrund, gerne inden for friskole- efterskole- eller højskoleverdenen. Du har nogle års erfaring med ledelse. Du forstår og værdsætter de frie skolers mere fleksible rammer.

Du har en klar fornemmelse for en lilleskoles behov for ledelse og samarbejde. Samt evner og lyst til at varetage den daglige drift på vores lilleskole.

Din faglighed er et vigtigt redskab i dit daglige arbejde med at lede og inspirere skolens stærke hold af lærere og pædagoger.

Du vil passe godt ind hos os, hvis du tror på, at dialog, kreativitet og humor kan gå hånd i hånd med stærk faglighed, tydelig styring og ansvarlighed.

Praktiske forhold

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LærernesCentralorganisation inden for lønintervallet: 415.746-498.491.

Send din ansøgning og dit CV mærket ”Skoleleder” til bestyrelsen@halsnaesskolen.dk. - Ansøgningsfrist er den 7. maj 2018. Samtaler forventes lagt d. 17. og 18. maj 2018.

Kontakt gerne:

Bestyrelsesformand: Maria Smidt, 3390 Hundested, tlf 40 33 29 64, bestyrelsen@halsnaesskolen.dk

Bestyrelsesnæstformand: Mette Hjorth Mikkelsen, 3390 Hundested, tlf: 40 44 67 01, mettehmik@gmail.com

Det ville være en god idé at besøge os på skolen, kontakt også gerne:

Konstitueret Skoleleder: Jakob F. Olsen, tlf 21 30 74 74, jakobolsen@halsnaesskolen.dk

Kopi-af-Jakob

Jakob Feilberg Olsen