Job på Halsnæs Lilleskole

Pædagog, 30 timer søges:

Halsnæs Lilleskole søger pr. 1. februar 2019 en uddannet pædagog til en stilling på 30 timer. Du bliver en del af skolens fritidsdel, der består af både SFO og klub.

I dagligdagen vil du blive den faste erfarne pædagogiske tovholder i klubben. Dit primære fokus vil være børnene i aldersgruppen 9-14 år. Du vil bl.a. stå for klubture, klubfest og aften åbning.

Ud over arbejdet i fritidsdelen vil du indgå som en ressource i skoletiden og assistere i undervisningen med understøttende opgaver, herunder vil du kunne fungere som støtte person til enkelte elever. Du vil blive en vigtig del af et teamsamarbejde med fritidsdelens øvrige pædagogiske personale samt skolens lærere.

Som person skal du være fleksibel, fuld af humør, kunne bevare overblikket, være stærk i dit relationsarbejde og brænde for at skabe gode rammer og et trygt nærvær for vores klubmedlemmer. Din arbejdstid vil primært ligge i tidsrummet 12.30-17 og du skal herudover også påregne 1-2 formiddage om ugen i skoletiden og til møder samt aftenarrangementer.

Du bliver en del af en stærk, værdibaseret skole, som du kan læse mere om på www.halsnaesskolen.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på post@halsnaesskolen.dk og opfordrer alle ansøgere til at besøge skolen.

Aftale om besøg og yderligere oplysninger om stillingen får du ved at kontakte SFO-leder Jane Søborg på tlf: 23476875 eller på mail: jane@halsnaesskolen.dk.

Ansøgningsfrist er mandag d. 17 december kl. 12.00 og samtaler vil blive afholdt onsdag d. 19 december