God sommerferie

02-07-2021
Kære alle,
Så går skolen på sommerferie og vi er ved at lukke ned på kontoret.
Tak for et meget anderledes skoleår, som vi vist aldrig glemmer, både børn og voksne.
Tak for engagementet og hjælpen med at få skolen til at fungere og tak for jeres støtte derhjemme i de perioder, hvor eleverne skulle gå i skole hjemmefra. Det har alt sammen været med til at hjælpe os igennem på bedste vis. Vi har været i den unikke situation, at vi ikke har været nødt til at sende klasser hjem og lukke dele af skolen ned. Vi har formået at passe godt på hinanden igennem hele året. Det er rigtig godt gået af alle og det kan vi være stolte af.
Tak til alle børnene for at have taget det hele i stiv arm og for at kunne finde sig til rette i alle mulige og umulige zoner og konstellationer. De har på trods af nedlukninger og genåbninger formået at bevare deres klassefællesskab på en god måde, når man tænker på, hvor anderledes hverdagen har været. Det samme gælder alle skolens medarbejdere, der har fået tingene til at fungere på nye måder under skiftende forudsætninger. Tak for jeres gode arbejde.
Da de sidste restriktioner var ophævet, kunne vi slutte året af med translokation for 9.klasse og vi havde en hyggelig sidste skoledag med karamelkast, vandkamp og rundbold. Vi fik traditionen tro sunget ”Smut”-sangen og fulgt dem til dørs i skolegården gennem en espalier af grene, hvor alle klasserne stod på en lang række og 9. klasse kunne forlade skolen for sidste gang. De vil blive stærkt savnet og på trods af et mildt sagt anderledes skoleår, hvor de alligevel skulle til afgangsprøver, har de klaret det helt fantastisk. Det gælder både ift. de utrolige flotte karakterer, som de fik, med karaktergennemsnit på over 9 og 10 i dansk og engelsk, men de fortjener også al mulig ros for deres målrettede tilgang og forberedelse, godt hjulpet af deres gode lærere.
Nu venter forhåbentligt et nyt skoleår, hvor vi kan starte på vanlig vis, med sommer SFO fra mandag d. 2. august.
Vi er også opmærksomme på, at der givetvis vil være nogle eftervirkninger både hos børn og voksne efter dette anderledes skoleår. Nogle har været mere fysisk i skole end andre og der har været kortere eller længere perioder med hjemmeundervisning. Nogle af skolens medarbejdere skal også finde tilbage til at være fysisk på arbejde i fuldt omfang igen og nogle skal vænne sig til at være omgivet af mange mennesker igen, efter måske at have været meget alene. Samlet set vil der givetvis være ting, der skal samles op på, både socialt og fagligt og det vil vi tage os tid til.
Vi vil ønske jer alle sammen en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer tilbage fra mandag d. 2. august til sommer SFO.
Første skoledag er mandag d. 9. august fra kl. 8.15- 12 for alle. Herefter er der SFO og klub.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen til skolens 20-års jubilæumsfest. Det bliver fredag d. 27. august fra kl. 17-21
Glade sommerferie hilsner
Per