At give til andre

03-12-2019

De sidste to år har vi haft en glædelig oplevelse med vores tema i december: ”At give til andre”. Nu gør vi det igen!

I klasserne vil der tales om/arbejdes med emnet på forskellig vis. Alle vil vi ikke komme uden om at opdage, at man selv bliver glad af at give til andre.

Skolen får besøg af Else Johansen og formand Jan Preisler fra Røde Kors/Halsnæs den 9/12, . Else er bl.a. en af de frivillige omkring familienetværket hos Røde Kors som arrangerer og afholder diverse aktiviteter og sammenkomster for familier - og især børnene.

Her har elever på Halsnæs Lilleskole mulighed for at give en julegave til et andet barn et sted i lokalområdet.  Else tager imod gaverne med stor glæde og deler dem ud til familier i forbindelse med at årets julehjælp uddeles.

De sidste to år har vi alle haft en fin (og lidt højtidelig) oplevelse i salen når Else tager imod gaverne fra børnene. En meget rar og glad atmosfære. Ligeledes har det givet god mening efterfølgende at kunne berette for børnene hvordan gaveuddelingen gik hos Røde Kors samt hvor overraskede og glade modtagerne blev.