Teateruger på Halsnæs Lilleskole

16-05-2019

Teater på Halsnæs Lilleskole I uge 20, 21 og 22, omdanner vi traditionen tro hele Halsnæs Lilleskole til et stort sprudlende teaterværksted, hvor børn & voksne arbejder på tværs af klasser og fag.

Vores fælles tema er ”Tolerance”, og i de seneste uger har børn og voksne undersøgt ordets mange betydninger.

Nogle af eleverne i 6. og 7. klasse har været med til at planlægge og lave oplæg til teatergrupperne. Vi er allerede godt i gang med at finde på idéer og omsætte disse til små teater scenarier.

Vi går på opdagelse i teatrets mange forskellige udtryksformer og virkemidler: Vi bygger verdener af vores idéer og dramatisere vores tanker. Vi skal mime, danse, synge, fortælle, grine, male, dramatisere, save, hamre m.m. Der bliver brug for alles evner (børn & voksne), og det hele munder ud i en fælles fremvisning, hvor børn fra Hillerød Lilleskole og en lokal skole, samt forældrene på Halsnæs Lilleskole inviteres til at opleve vores fortolkninger af ordet “Tolerance”.

Medieholdet, får hjælp af medieholdet fra produktionsskolen og rapporterer dagligt fra teaterugerne - følg med her.