I HAVE A DREAM - panelmøde

23-01-2019

I HAVE A DREAM - panelmøde

Hvad drømmer de om, når de laver skole for vores børn?
Panelmøde med fire visionære skolefolk fra Halsnæs
Mandag den 4. februar kl. 19—21 i Torup forsamlingshus.

Panelet:
Dorte Lindhardt Dahl, skoleleder på Vinderød privatskole
Steffen Jensen, borgmester og folkeskolelærer
Malene Nyenstad, skoleleder på Hundested skole
Per Schantz, skoleleder på Halsnæs Lilleskole

Under overskriften ”I Have a Dream” indleder panelet med på syv minutter hver at skitsere den drøm, som driver dem i deres skolearbejde: Hvad gør jeg det her for? Hvad er det for et skoleliv, vi ønsker for børnene? - Og der må ikke nævnes et ord om økonomi!
Derefter samtales der på livet løs, så visionerne kan udfolde sig i fællesskabet. Både paneldeltagerne og alle vi andre kan deltage i samtalen. Vi forsøger at spørge ind til hinandens synspunkter, så drømmene kan få lov at udfolde sig, få styrket de vinger, der skal bære i hverdagens virkelighed.
Vi har brug for hinandens drømme. De professionelle har også brug for at kende forældrenes drømme, så alle er betydningsfulde i samtalen.
Ordstyrer er Jan Grønborg fra Forældre på Tværs.

Mødet er indbudt af Per Schantz og Forældre på Tværs på Halsnæs Lilleskole. Alle skolemennesker - forældre, lærere og andre ildsjæle er velkomne.
Der bydes på lidt forfriskning i pausen.