Dansklærer til overbygningen

04-01-2019

Danskfagligt fyrtårn søges

Halsnæs Lilleskole søger pr. 1. marts 2019 en dansklærer til en stilling på 37 timer gerne i fagkombination med enten naturfag og/eller kulturfag (samfundsfag, historie og religion).

Halsnæs Lilleskole er en skole med vokseværk, og vi er nu en skole fra børnehaveklasse til 9. klasse med afgangsprøver sommeren 2020. Derfor leder vi efter en fagligt velfunderet dansklærer primært til udskolingsteamet, der sammen med gode kollegaer kan tegne skolens overbygning.

På Halsnæs Lilleskole sætter vi barnets dannelse og alsidige udvikling i centrum. Dialogen og nærværet er det helt centrale for os i mødet mellem børn, voksne og fagområder. Fællesskabet er krumtappen i skolens kultur og organisering.

Som person skal du være indstillet på at være projektorienteret i din undervisning, fleksibel, fuld af humør, kunne bevare overblikket og være stærk i dit relationsarbejde.
Du kan læse mere om os på www.halsnaesskolen.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på post@halsnaesskolen.dk og opfordrer alle ansøgere til at besøge skolen.

Aftale om besøg og yderligere oplysninger om stillingen får du ved at kontakte skoleleder Per Schantz på mail: per@halsnaesskolen.dk eller tlf. 40228533.

Ansøgningsfrist er fredag d. 25  januar kl. 12.00 og samtaler vil blive afholdt i uge 5.