Skolepenge

Skolens bestyrelse fastsætter hvert år skolepengetaksterne.

Skolepenge fra august 2019

bh. kl. - 3. kl.

Skolepenge:                                    1400,- kr. pr. måned i 11 måneder
SFO-betaling:   950,- kr. pr. måned i 11 måneder

4. kl. - 5. kl.
Skolepenge:                                     1950,- kr. pr. måned i 11 måneder
Klubbetaling:   600,- kr. pr. måned i 11 måneder

6. kl.
Skolepenge: 2115,- kr. pr. måned i 11 måneder
Klubbetaling: 375 ,- kr. pr. måned i 11 måneder

7. kl - 9. kl.
Skolepenge: 2250,- kr. pr. måned i 11 måneder

Madordning

Frivillig-madordning bliver fra august 2019 et fast beløb på 200 kr pr. måned som betales sammen med skolepengene. Det er et fast beløb uanset om der er udsving fra måned til måned og i beløbet indgår der også ti’er-mad. På den måde er der sørget for mad for hele dagen to gange om ugen (tirsdag og onsdag).

Tilmelding til madordning for skoleåret 19/20 kan foretages senest den 10/8 2019 og løber automatisk for hele skoleåret. Der vil være endnu en mulighed for tilmelding til madordning i januar 2020 som ligeledes løber frem til skolens sommerferie. Det er muligt at framelde sig madordningen når som helst, dog senest d. 15. i måneden. For nye elever der indmeldes i løbet af året, er der selvfølgelig en mulighed for at kunne melde sig på madordningen.

Depositum

Der skal betales et depositum på 6.500 kr., inden man starter på skolen.
Depositummet får man tilbage, når barnet holder op på skolen.
Der er 3 måneders opsigelse.

Friplads tilskud

Det er muligt at søge fripladstilskud fra skolen.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontoret.
post@halsnaesskolen.dk